Угода користувача
1. Загальні положення

Дана користувацька угода (далі — Угода) являє собою оферту умов щодо користування веб-сайтом thebrowbar.ua (далі — Сайт) і додатком для онлайн-запису "The Brow Bar" (далі — Додаток) в особі Адміністрації Сайту / Додатка і фізичною особою, включаючи представниками юридичних осіб (далі по тексту — Користувач) — відвідуючим сторінки сайту або використовуючим хоча б один з сервісів, що надаються в рамках сайту.
2. Умови використання сайту і додатка

2.1. Користувач — будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Сайту / Додатку, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

2.2. Угода є обов'язковою для всіх користувачів сайту з моменту фактичного початку користування Сайтом, в тому числі за допомогою перегляду сторінок і матеріалів, додавання інформації і т.д.

2.3. Зміни до Угоди набирають чинності і стають обов'язковими для користувачів Сайту / Додатка з моменту розміщення Угоди в новій редакції на Сайті і не потребують будь-якого попереднього сповіщення (схвалення, згоди) користувачів. Угода в новій редакції діє як для нових користувачів, так і для користувачів, які прийняли умови Угоди до внесення змін.


Чинна редакція Угоди знаходиться в мережі Інтернет за адресою: https://thebrowbar.ua/ua/policy
3. Використання матеріалів сайту

3.1. Авторські права на матеріали сайту, ресурси і сервіси, якщо не вказано інше, належать Адміністрації Сайту.

3.2. Копіювання матеріалів сайту без письмової згоди Адміністрації заборонено.

3.3. При оформленні замовлень запису на послуги, Користувач погоджується надати достовірну і точну інформацію про себе і своїх контактних даних.

4. Персональні дані Користувачів

4.1. Адміністрація Ресурсу з усією відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього Ресурсу. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збір, обробку та використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та Правилах Адміністрації Ресурсу про захист персональних даних. Користувач погоджується, що Адміністрація Ресурсу може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з акаунтом Користувача з метою надання відповідних послуг.

4.2. Адміністрація Ресурсу зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Користувачеві.

4.3. У певних випадках адміністрація сайту взаємодіє зі своїми партнерами по обробці персональних даних і передає їм ці дані. У таких випадках ми забезпечуємо, щоб було вжито належних заходів щодо захисту таких даних. Це означає, що ми не передаємо будь-які дані партнерам, чиї правила зберігання даних здаються нам сумнівними, або якщо нам відомо, що такі правила істотно відрізняються від умов, передбачених цією Угодою.

4.4. Адміністрація Ресурсу збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адреса, номер телефону та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані — файли cookies, інформацію про з'єднання і системну інформацію.

4.5. Адміністрація Ресурсу може використовувати будь-яку зібрану через Сайт або Додаток інформацію з метою поліпшення змісту Сайту, Додатка і їх доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.


4.6. Користувач має право на:

  • Можливість змінювати свої персональні дані, якщо вони недостатньо повні і / або неправильні.
  • Запит на видалення персональних даних.
  • Якщо Користувач вважає, що його права і інтереси були порушені, він може пред'явити претензію. Ми зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію. Для цієї мети, будь ласка, надішліть нам e-mail на пошту: hello@thebrowbar.ua
5. Прикінцеві положення

5.1. Діяльність Адміністрації Сайту проводиться відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки і офіційні звернення будуть розглядатися виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

5.2. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за будь-які прямі або непрямі збитки, понесені Відвідувачами, Користувачами або третіми сторонами, а також за упущену вигоду в результаті діяльності Сайту thebrowbar.ua.

5.3. Користувач погоджується, що несе одноосібну відповідальність (і що Адміністрація сайту не несе відповідальності перед Користувачем або будь-якими третіми особами) за будь-яке порушення Користувачем своїх зобов'язань, встановлених цією Угодою, а також за всі наслідки таких порушень (включаючи будь-які збитки чи шкоду, які може понести адміністрація сайту).

Напишіть нам
Робота
Франчайзинг
© 2014-2021 The Brow Bar
Усі права захищені.
Ви можете записатись, встановивши наш додаток